Home > PeepHole Viewer > Wij zorgen voor uw geliefden thuis

Wij zorgen voor uw geliefden thuis

SHC1000-A
Als je hebt besloten om een ​​camera voor huisbeveiliging te installeren en je door Amazon of eBay begint te bladeren om te zien wat er beschikbaar is, moet je weten hoe je de juiste camera en de beste plaatsen voor de beveiliging van de camera kunt kiezen. Ongeveer 34% van alle inbrekers komt via de voorkant van het gebouw huizen binnen, dus je moet hier een beveiligingscamera plaatsen. Het is een geweldige manier om elke activiteit vanaf het begin af te schrikken. Een camera voor de voordeur moet een topprioriteit zijn. Dan is Brinno SHC1000 de perfecte camera voor de voordeurbeveiliging. Verder is de doe-het-zelf kijkgaatje camera eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te installeren voor elke huiseigenaar.

We upgraden onze bewegingsdetector, ingebouwde pingelsensor en langdurige stroomvoorziening om ervoor te zorgen dat onze camera de gebieden bedekt die u wilt detecteren. Door onze voorliefde voor detail hebben we twee opties voor installatiebewegingsdetector voor gebruikers ontwikkeld: deurkloppermodus waarbij u een sensoreenheid in de klopper van de deur moet plaatsen en een draagbare modus die de sensor overal in de buurt van de voordeur plaatst. Voor bewegingsdetectoren kunnen er maximaal 6 worden gekoppeld en ze moeten tot tien meter van elkaar werken. Het is geweldig om het overal op een steenworp afstand te verbergen, maar denk erover na hoe nuttig het is om een ​​zo breed mogelijk gebied te bedekken.

SHC1000-BSHC1000 heeft een ingebouwde pingelsensor, het detecteert automatisch stoten. Bovendien is een pingelsensor handig, zodat u misschien iets belangrijks niet mist. Een methode om een ​​ping-detectie aan te passen is beschikbaar op een kijkgaatje camera. Schakel de camera in om automatisch foto’s te maken wanneer iemand op je deur klopt. U kunt kiezen uit 6 gevoeligheidsopties van UIT tot Zwaar. Bekijk vervolgens gezichtsfoto’s met verbluffende scherpte via optische lens op kijkgaatje camera. En hoewel de SHC1000 zijn rol speelt bij het comfortabeler maken van het leven.

 

SHC1000-CGemaakt voor familie
Het beschermen van je geliefden is een grote verantwoordelijkheid en we nemen het heel serieus. Naast deze upgrades ziet u nieuwe manieren om uw gezin te beschermen en tegemoet te komen aan de behoeften van alle generaties thuis. U kunt zonder zorgen thuisblijven, als u zich zorgen maakt over de veiligheid of alleen bent. SHC1000 zorgt voor u en u kunt hier volledig in vrede leven.

Kopen van bol.com 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment